4 juni 2017

Reacties over onze studiebegeleiding

Hier kan je heel wat leuke boodschappen lezen, het zijn de reacties over onze studiebegeleiding. Met eigen/onderWIJS zorgen we steeds voor een goed opvolging. Graag blijven we steeds verder verbeteren in onze dienstverlening. Suggesties en opmerking zijn steeds welkom via mail of ons contactformulier.

Karen, mama van Savier

Karen, mama van Savier

6e leerjaar - bijles

"WIJ ZIJN HEEL BLIJ!! Ik wou je nog even de punten mee delen van Savier zijn eindrapport: Voor zijn dagelijks werk van juni: 71% + proefwerken: 67.2% = eindtotaal 70%! Naar volgend jaar toe werken we best nog verder samen, reserveer jij voor Savier alvast een uurtje in de week?"
Katrien, mama van Vic

Katrien, mama van Vic

2 aso - bijles Engels

"Het gaat momenteel vrij goed met Engels, maar ook de tips inzake studiemethodiek die Tine aan Vic gaf lijken een positief effect te hebben. Hij vertelde me eergisteren trouwens dat een grote groep leerlingen uit zijn klas verplicht naar de remediëring moeten, maar hij moest niet. Je zal vast begrijpen dat hij wat trots was!"
Sannie, mama van Jake

Sannie, mama van Jake

1e graad aso - examencommissie examen wiskunde

"Jake is geslaagd!! En we zijn fier op hem, want in een aantal weken 2 schooljaren wiskunde 'verteren' is niet simpel! Maar dankzij jullie hulp is het hem gelukt! Dus super bedankt!"
Marijke, mama van Elias

Marijke, mama van Elias

6 tso - bijles wiskunde en bedrijfseconomie

"Elias is geslaagd!! Ik wou je even bijzonder danken, want jij speelt hierin ook een rol, voor alle inzet en meeleven! Ik zal jou en jullie organisatie zeker aanbevelen!"
Peter, Papa van Lotte en Maud

Peter, Papa van Lotte en Maud

3 ECO en 5 STW - studiemethode

"Ik wil je meegeven dat Maud haar resultaten echt schitterend waren. Dit is zeker deels te danken aan Uw begeleiding. Bedankt hiervoor. Ook Lotte haar eindspurt heeft er voor gezorgd dat haar resultaat voor Engels merkelijk beter was. "
Karine, mama van Senne

Karine, mama van Senne

4 aso - bijles wiskunde

"Hij is er tot ieders verbazing in geslaagd om het schooljaar positief af te sluiten. Hij behaalde op het laatste examen maar liefst 66% ! We zijn allemaal opgelucht en toch wel trots op Senne dat hij een problematische situatie nog rechtgezet heeft."
Daisy, mama van Liam

Daisy, mama van Liam

4 aso - bijles wiskunde

"Alles is prima verlopen en hij behaalde mooie resultaten voor wiskunde, zijn jaartotaal is 71%. De leerkracht wiskunde van dit schooljaar staat zelfs heel positief tegenover zijn keuze voor wetenschappen-wiskunde, omdat Liam haar meermaals blij verrast heeft met zijn inzet en vorderingen. Het zal zwaar zijn en hij zal hard moeten werken, maar het is zeker haalbaar volgens hen."
Patricia, mama van Matteo

Patricia, mama van Matteo

4 Grieks-Latijn - bijles chemie

"Hartelijk dank voor de support die we kregen van jullie studiecoach! Matteo heeft over de ganse lijn toch goed gepresteerd; totaal 66.6% in 4 Grieks Latijn van het Sint-Jozefscollege. Hij behaalde een A-attest, zonder herexamen noch vakantiewerk. Fijne vakantie."

 

Verdere reacties over onze studiebeleiding

Klik gerust op het bijhorende icoontje om de specifieke reacties over onze studiebegeleiding verder te lezen.

mijn studiemethode

Meer reacties over onze studiemethode en informatie over onze studiemethode.

bijles

Reacties over onze bijlessen en extra informatie over onze bijlessen.

lager en secundair onderwijs

Andere reacties over onze studiebegeleiding en algemene informatie.

Je kan ons ook steeds contacteren of zelf een reactie sturen via ons contactformulier. Verder kan je ons ook volgen op facebook.