5 mei 2017

Bijles Economie

Heeft uw zoon of dochter moeite met economie? Is er wat hulp nodig bij de wiskundige/boekhoudkundige of juist de theoretische kant van de economie? Eigen/onderWIJS kan hierbij hulp bieden in de vorm van individuele bijlessen. Bijles economie (of SEI) wordt veel aangevraagd, uw kind is dus geen uitzondering. We helpen om een eventuele achterstand in te halen of net dat extra steuntje in de rug te bieden voor meer zekerheid.

Wij werken steeds op maat van uw kind. Samen overlopen we de specifieke probleemstof, veelal kunnen de moeilijkheden bij het vak aangepakt worden door regelmatig met de stof te werken. De bijlescoach van eigen/onderWIJS kan de persoonlijke aandacht geven die in de klas vaak ontbreekt.

Onze missie: de soms wat taaie theoretische stof op een leuke en speelse manier uitleggen en helpen om de wiskundekant zo gestructureerd mogelijk uit te werken, zodat uw zoon of dochter het vak weer met meer plezier zal gaan volgen. Daarnaast zullen we uiteraard ook proberen om tips en trucs geven om de toetsen op een goede en efficiënte manier voor te bereiden.