5 mei 2017

Bijles Frans

Werkwoordvervoegingen, leesvaardigheid, spreken in het Frans: het leren van een andere taal is lang niet altijd makkelijk. Bent u op zoek naar bijlesgever Frans voor uw zoon of dochter? Dan bent u bij Eigen/onderWIJS aan het goede adres!

Extra les om zwakke punten in je kennis of vaardigheden te verbeteren zijn voor vele leerlingen nuttig. Wij bieden hulp aan om de struikelblokken aan te pakken bij de basis.

Veel leerlingen van de middelbare school missen vaak wat persoonlijke aandacht bij dit probleemvak. Met name de grammatica, woordenschat en uitspraak vormen bij Frans onderdelen waarbij onze individuele en professionele hulp snel voor verbetering kan zorgen.

Eigen/onderWIJS legt de, soms wat taaie Franse grammatica, op een leuke en speelse manier uit. We geven tips en trucs om luistertoetsen en leesteksten op een gestructureerde manier aan te pakken. Graag helpen wij ook bij de voorbereiding van een mondelinge oefeningen.
Bij alle leerlingen gaan we aan de slag op de manier die bij die leerling het beste werkt, wat zorgt voor effectieve en leerzame bijlessen. Het is altijd ons streven om samen mooie resultaten te behalen!