5 mei 2017

Examencommissie

We hebben al enkele boeiende redenen gezien om op vroege of late leeftijd voor thuisonderwijs te kiezen. Door dan de examens bij de examencommissie, of middenjury zoals het vroeger genoemd werd, af te leggen kan je perfect jouw diploma behalen. Als we je voor een bepaald vak een duwtje in de rug kunnen geven via bijles of als we je kunnen helpen aan een eigen studiemethode helpen we graag deze droom verwezenlijken.

Een volledige ondersteuning voor een vak?

Is er een vak dat aanvoelt als struikelblok. Aarzel dan niet om naar de mogelijkheden te vragen. Met een ervaren coach kan je dan aan de slag gaan om de theorie door te nemen. In een bijles kan je dieper ingaan op de moeilijke stukken. Onze coachen zien vaak snel waar valkuilen liggen en welke vragen aan bod zouden kunnen komen. Door op deze moeilijke punten te oefenen in een één op één situatie, kan je heel snel vooruit raken. Stel ons gerust al je specifieke vragen.

Enkele vragen na het studeren en extra oefenmateriaal?

mijn studiemethode

Kan je via thuisonderwijs de cursus zelfstandig doornemen, maar heb je hier en daar wat vragen. Dan verzamel je gewoon deze vragen tijdens het studeren of plak een post-it op bij de stukken die niet helemaal helder zijn. We kunnen dan makkelijk een lesje inplannen om deze vragen te overlopen zodat je zelfstandig verder kan.

Via dergelijke lessen kunnen we heel goed zien waar de moeilijke stukken voor jou zitten. Hier kunnen we jou dan extra oefeningen op geven zodat je ook zelf kan inschatten of je klaar ben voor je examen bij de examencommissie.

Eerste hulp bij plannen voor de examencommissie nodig?

Het is een grote opdracht om via thuisonderwijs alles goed gepland te krijgen. Wat ga je nu wanneer leren. In welke volgorde pak je de cursus aan? Hoe ga je het stuk best leren? We helpen je graag in deze moeilijke opdracht. Zo heb je een goede structuur om alles op tijd klaar te hebben voor het examen bij de examencommissie.

Stel gerust jouw vragen via ons contactformulier.