17 mei 2017

Bijles aan huis of bij ons

Onze begeleidingen kunnen doorgaan op ons kantoor, maar we geven ook bijles aan huis. Ons team zit verspreid van regio Wetteren tot Aalst. Hierdoor kunnen we steeds op zoek gaan naar de beste match in afstand en voor jouw verlangens in de juiste begeleiding.

Kies je voor bijles op ons bijleskantoor

Je bent meer dan welkom voor de bijles bij ons in een unieke leerrijke omgeving. We hebben veel materiaal die jou kan verder helpen in jouw leerproces. Bekijk op kaart waar we gevestigd zijn of navigeer op deze manier tot ons kantoor op het adres Stationsstraat 27 te Lede. Met het openbaar vervoer zijn we vlot bereikbaar. Lijn 58 en 59 en belbus 385 stopt vlak aan ons kantoor en het  treinstation van Lede is recht tegenover onze voordeur.

Ben je met de fiets, dan kan je deze makkelijk aan de overkant van de straat vastmaken. Met de auto kan je in de straat parkeren met de parkeerschijf. Als er gebrek is aan parkeerplaats in de straat kan je steeds een plaatsje vinden in de Spoorstraat vlakbij.

eigenonderwijs kantoor studiemethode

eigenonderwijs kantoor

eigenonderwijs kantoor bijles

Kies je voor bijles aan huis

bijles aan huisOnze coachen kunnen ook tot bij jou aan huis komen om de bijles te geven. We kijken hierbij naar de beschikbaarheid en de beste match tussen u en de coach. Vraag gerust na of we ook tot bij jullie kunnen raken via ons contactformulier.