5 mei 2017

Tarieven

Hoeveel kost een uur bijles?

Wij kiezen bewust voor een duidelijke en transparante prijs. Voor elk uur bijles of studiebegeleiding betaal je €36. Deze prijs geldt voor zowel het lager als het secundair onderwijs. Wij werken niet met lesuren, maar met volledige uren van 60 minuten. Al onze begeleidingen worden gegeven door ervaren leerkrachten met een inhoudelijke en pedagogische expertise en we staan dan ook 100% garant voor een kwalitatieve professionele begeleiding.

Bijles aan huis?

Eigen/onderWIJS geeft studiebegeleiding of bijles aan huis en dit in de regio Wetteren-Aalst. We gaan steeds op zoek naar de studiecoach die zo dicht mogelijk bij jullie woont. Voor alle verplaatsingen minder dan 10 km wordt een verplaatsingsvergoeding van €7 gerekend. Is de afstand tussen de woonplaats van de leerkracht en leerling meer dan 10 km, dan vragen we  €10 voor de verplaatsing.

Professionele begeiding voor jou?

Weet u niet zeker of onze begeleidingen uw zoon of dochter kunnen helpen? Een verkennend gesprek via telefoon of skype is altijd gratis, en kan u helpen om de juiste beslissing te nemen voor jullie situatie. Vraag dit gerust via ons contactformulier.

Hoe wordt de betaling geregeld?

De betaling verloopt volledig via factuur, die u maandelijks via mail ontvangt. Er hoeft niets cash betaald te worden. Begeleidingen die meer dan 24 uur voor de start ervan geannuleerd worden (telefonisch of via mail), worden niet aangerekend. Ziekte kan hierop natuurlijk wel een uitzondering zijn.